Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV

Infekce Jan 19.5.2017

Dobrý den,
je možné, aby jsem byl HIV pozitivní i když jsem neměl ve dvouměsíčním období teplotu vyšší než 36.5 °C. Při případné bolesti hlavy zabral Ibalgin cca do 20 minut.
Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Inkubační doba viru HIV je velmi dlouhá a projevy onemocnění závisí též na odolnosti imunitního systému jedince. Nákaza HIV se dle bolesti hlavy nebo teploty nestanovuje, u každého člověka zvýšená teplota být nemusí. Proto na vaši otázku, zda můžete být nakažený je odpověď ano. Záleží na vašich rizikových pohlavních stycích. Nechte si vyšetřit krev a podle toho uvidíte. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV


HIV


Hiv

Dobry den pane doktore asi pred mesicem sem mel oralni sex bez kondomu a as...

HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


Hiv


Hiv

Dobrý den, je možné nakazit se HIV přes pomazánku? Jestli ano jaké by muselo...

HIV

Dobrý den, předně chci uvést, že vím, že jediný stoprocentní výsledek mi...

Hiv


HIV


HIV

Dobry den mam nizke cd4 150 ...mam nasazenou antiretrovirovou terapi a objevil...

HIV


HIV


HIV


HIV


Hiv

Dobrý den vážená paní doktorko doktore předem dekuji za odpoved v listopadu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Útvar v poševním vchodu

Vyrustek v pochvě, ve vnitr v pochvě mě narostl nějaký vyrustek či útvar je...

Špinění

Dobrý den momentálně mě trápí špinění mimo menstruaci. Jedná se jen o slabý...

Bolest v krku


Časté močení

Dobrý den prosím pěkně o radu. Je mi 44 let.v dubnu 2016 jsem po hyster.LAVh.Dlouhodobě...

Postup při podezření na infekci coronavirem

Dobrý den, dcera, pobývající v Brně, onemocněla chřipkou. Lékařka vystavila...

Vysoký krevní tlak

Dobrý den,beru Prestarium 5 mg a i tak mám tk kolem 130/100,120/100 apod. Zvýšený...

S202 contusio hemithoracis I. dx et gen. I. sin

Dobrý den, mohla bych požádat o vysvětlení mé diagnozy? S202 contusio hemithoracis...

Hyalgan

Dobrý den, po vyšetření kolene včetně rtg. mi byly doporučeny injekce Hyalgan....

Porucha imunity

Dobrý den, jsem léčena na imunologii od roku 1998 pro imunodeficit a zánětlivá...

Pavučina před okem

Dobrý den, dnes ráno po probuzení jsem před okem viděla jakousi pavučinku. Je...

Zánět v oblasti stydkých pysků

Dobrý den,chci se zeptat na intimní dotaz,z ničeho nic mě začal jakoby bolet...

Dermatitida

Od ledna letošního roku se léčím na kožním odd. s dermatitidou v obličeji, byly...

Krev ve stolici, bolest v boku


Těhotenství a žlutý výtok


Dušnost, zrychlený tep

dobrý den.Poslední 3 měsíce mně budí dušnost i několikrát v noci, ECHO a plicní...

Vysvětlení MNR vyšetření

Dobrý den pane doktore, moc Vás prosím o vysvětlení MNR vyšetření. Nález MR...

Glykemický šok?

Dobrý den, babička 71 bere inzulin 3x denně. Občas když si píchne inzulin,...

Zvětšená uzlina

Dobrý den,chtěla bych se zeptat ohledně zvětšené uzliny na pravé straně krku...

Dušnost při stresu

Dobrý den, je mi 22 let a poslední dobou mám čim dál větší problémy, co se týče...

Silnější menstruace a teplota

Dobrý den, menstruaci mám od 13 let a vždy jsem měla stejný PMS ale tento měsíc...

Reklama