Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV

Infekce Jan 19.5.2017

Dobrý den,
je možné, aby jsem byl HIV pozitivní i když jsem neměl ve dvouměsíčním období teplotu vyšší než 36.5 °C. Při případné bolesti hlavy zabral Ibalgin cca do 20 minut.
Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Inkubační doba viru HIV je velmi dlouhá a projevy onemocnění závisí též na odolnosti imunitního systému jedince. Nákaza HIV se dle bolesti hlavy nebo teploty nestanovuje, u každého člověka zvýšená teplota být nemusí. Proto na vaši otázku, zda můžete být nakažený je odpověď ano. Záleží na vašich rizikových pohlavních stycích. Nechte si vyšetřit krev a podle toho uvidíte. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV


HIV


Hiv

Dobry den pane doktore asi pred mesicem sem mel oralni sex bez kondomu a as...

HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


Hiv


Hiv

Dobrý den, je možné nakazit se HIV přes pomazánku? Jestli ano jaké by muselo...

HIV

Dobrý den, předně chci uvést, že vím, že jediný stoprocentní výsledek mi...

Hiv


HIV


HIV

Dobry den mam nizke cd4 150 ...mam nasazenou antiretrovirovou terapi a objevil...

HIV


HIV


HIV


HIV


Hiv

Dobrý den vážená paní doktorko doktore předem dekuji za odpoved v listopadu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Malý penis

Mám malý kokot co mám dělat? Je mi 14 a mam pouhé 2cm co mám dělat?

Neuralgie

Dobrý den, pár dni mam méně citlivou část pravé tváře okolo zubů, někdy az ke...

Bolesti břicha a častá stolice po ránu

Dobrý den, ráno se mi stává, že mě boli v podbříšku ,jako kdyby měla při menstruace...

Neuralgie

Dobrý den, ráda bych se poradila za jakým lékařem mám zajít, když: Je mi 30,...

Hnisající pupík

Dobrý den, tento problem si vybabuju už asi někdy ve 13ti letech kdy mi z...

Neuralgie

Dobrý den. Již rok mě trápí neuralgie trigeminu. Byla jsem na vyšetření u neurologa...

Vyšší tlak po menstruaci

Dobrý večer.. Chtěla bych se zeptat,každý druhý měsíc mám silnější menstruaci...

Křeče v žaludku při požití jídla nebo pití


Pichlavá bolest v koleni

Vážený pane doktore, obracím se na Vás s dotazem ohledně pichlavé bolesti...

Neuralgie CB

Dobrý den,byl mi diagnostikován těžký pravostranný cervikobrachiální syndrom...

DNA

Pane doktore pisete ze po vysetreni jsou potrebna medikace.Ale jaka jsou presne...

Neuralgie levé dolní končetiny po opraci křečových žil

Dobrý den, cca pře 3 měsíci jsem podstoupila operaci křečové žíly na levé noze...

Hnisavé vředy aneb NEVÍME CO VÁM JE, MY TO TADY NELÉČÍME

Hezký den, asi 5 let mě trápí hnisavé vředy na: +lokty +vnitřní strany stehen +podbřišku +podpaží +krku +na...

Závislost na tramadolu

Dobrý den, jsem závislí na Tramalu asi 8 měsíců, strašně mě to mrzí a často...

Neuralgie následkem úrazu hlavy a krční páteře ?

V minulosti mi zubař vytrhl zub a pod ním nechal váček. Před čtrnácti lety...

Stěhovavé bolesti břicha

Dobrý den paní doktorko již cca 6 týdnů trpím stěhovavými bolestmi v oblasti...

Neuralgie po gyn. operaci

Dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor ohledně mého problému: loni v říjnu...

Neuralgie po gyn. operaci

Dobrý den, mockrát díky za promptní odpověď na můj dotaz 12.9. ohledně neuralgických...

Postranní vaz v kolenu

Dobrý den, mám natažené postranní vazy v koleni. Koleno napuchlé není. Chci...

Už delší dobu mě trápí oteklé prsty u nohou.

Dobrý den. Už delší dobu mě trápí oteklé prsty u nohou. Vždy jen tyto dva (viz.foto)....

Reklama