Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV infekce, akutní příznaky

Infekce Zdeněk 2.1.2017

Může být podráždění slinivky (6. den po nechráněném styku) příznakem primoinfekce HIV? Jedná se o mi o nestrávený tuk ve stolici.

MUDr. Aleš Ducháček
Odpovídá lékař:

MUDr. Aleš Ducháček


Dobrý den, pane Zdeňku, uvedený problém s event. nákazou HIV jistě nesouvisí, a to s ohledem na inkubační dobu a také obvyklé příznaky akutní HIV infekce, pokud se tato projeví potížemi.

Související dotazy

HIV příznaky
Dobrý den, Udělal jsem hroznou chybu měl jsem pohlavní...
HIV, kožní příznaky
Dobrý den ,mám přítelkyni a už jsme spolu rok před...
Příznaky HIV
Dobrý den, před 7 dny jsem měl nechráněný pohlavní...
Nechráněný styk a HIV infekce
Dobrý den, Před měsícem jsem prodělávala nachlazení...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV infekce


HIV infekce


Hiv infekce

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat na HIV. Měla jsem více sexuálních partnerů...

Hiv infekce


HIV infekce


Hiv infekce

Dobrý den, cela mě teď preventivní prohlídka a pak doktor mi vzal i vzorem na...

HIV infekce a AIDS

Dobrý den. Díky za odpověď. Takže se nemůže stát že by se člověk nakazil a měl...

HIV infekce a orální styk

Dobrý den,prosím vás je to akutní,s pritelem sme měli oralni sex ale bylo to...

HIV infekce potvrzená, prognóza

Dobry den nedavno mi nasli nahodne hiv a hned jsem si dal udelat cd4 cd3 cd8...

HIV infekce přes strup/starší odřeninu


HIV infekce, CD 4, buněčná imunita

Dobry den, mel jsem rizikovy styk a po zhruba 15 dnech u me probehly nejake...

HIV infekcia


HIV insti test


Hiv insti test


Hiv mimo telo


HIV nákaza


HIV nákaza


HIV nákaza

Dobry den, porad mam obrovsky strach, 14 cervna jsem mel pohlavni styk do 48...

HIV nákaza po úpravě nehtů


HIV nebo angína ?


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Azoospermia, aspermia

Dobrý večer, nehnevajte sa, to som opat ja, pozerala som partnerove vysledky...

Azoospermia

Dakujem pán doktor, a ešte mam 1 dotaz, ake množstvo toho zinku a selénu by...

Knedlík v krku


Azitrox a alhohol

Dobry den,v nedeli jsem nasadila Azitrox 500.Posledni prasek jsem mela vcera...

Appendicitida v těhotenství

Dobrý den, prodělala jsem operaci akutního zánětu slepého střeva v 15 týdnu...

Azitrox 500

Dd, mám vmezeřený bubínek z rýmy, dr. mi předepsala Azitrox 500 - 3 tablety...

Bolest po špatném polknutí

Dobrý den, jsem na neschopence už druhý týden, brala jsem antibiotika zánět...

Azitrox

Dobrý den,ptal jsem se Vás na antibiotika z předchozího dotazu,na který jste...

Necitlivost palce nohy


Azitrox

Dobrý den, udělal se mi na ruce pupínek a okolo takový flek, který byl nejdříve...

Bolesti břicha na levé straně

Dobrý den, již druhý den mě bolí břicho, přesně na levé straně od pupíku. Může...

Azitromycin Sandoz 500mg - alkohol


Azitromycin sandoz 500mg a těhotenství

Dobrý den, po štípnutí hmyzem mi místo velmi oteklo, obvodová doktroka mi předepsala...

Mám bolest bederní páteře


Brnění nohy

Brnění v lýtku Mám takový problém. Přes den, po chůzi cítím jen na pravé noze...

Appendix

Dobrý den. Píšu ohledně mé přítelkyně o kterou mám strach. před 3 týdny byla...

CT vyšetření dutin

Dobrý den, již jsem vám psala dotaz, ohledně opakovaných rtg, které jsem absolvovala....

Bolest pod žebry v kombinaci s nadýmáním

Dobrý den, už několik let mě trápí každodenní nadýmání. Ráno po probuzení mám...

Azitromycin sandoz 500 mg a plod dlouhá doba užívání

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, můžu užívat tyhle antibiotikum v 22 týdnu...

Bolest kostrče

Dobrý den,asi před týdnem jsem při mytí zjistila,že mě na dotek bolí kostrč,nikde...

Reklama