Vysazení ha - léčba

Je mi 22 let a právě jsem po téměř třech letech z finančních důvodů přestala brát antikoncepci (Natalya), i když jsem s ní neměla problémy a nechystám se otěhotnět. Vyhovovaly mi její vedlejší účinky jako vymizení PMS a křečí při menstruaci a pravidelné a slabší krvácení. Nyní předpokládám, že se mi problémy vrátí. Zatím hodlám užívat "ženské" bylinky a pokud nepomohou, poradím se se svým gynekologem - v prosinci půjdu na prohlídku. Existuje léčba těchto potíží s cyklem, která je levnější či hrazená ZP, nebo mi doktor bude moct nabídnout pouze hormonální antikoncepci?

Odpověď odborníka:

Léčbu bylinkami můžete zkusit, ale na tyto potíže je antikoncepce nejlepší volbou,na trhu jsou i levné přípravky, o ceně se informujte v lékárně. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x