Vysazení ha

Dobrý den. Mohu použít první pilulku po 2 měsících co sem ha vysadila zpět nasadit,kdyz ms mám dostat cca za 14 dní? Jedu na dovolenou a nějak sem si ji nepočítala. Měla bych ji dostat zrovna dovolené. Děkuji mockrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Není to vhodné bud začněte první den cyklu nebo se domluvte s gynekologem o posunu menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: