Vysazení ha

dobrý den před měsícem a půl jsem vysadila antikoncepci softinelle chtěla bych se zeptat po jaké době je pravděpodobnost že otěhotním děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Již v dalším cyklu po vysazení antikoncepce je možno otěhotnět. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: