Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Anti tg

Reklama

Som v 12 týždni tehotenstva, zistili mi TSH 0,035 mIU, S-antiTPO 0,67

Endokrinologie Ivana 27.6.2017

Dobrý deň,som v 12 týždni tehotenstva, zistili mi TSH 0,035 mIU, S-antiTPO 0,67. Sú to moc nízke hodnoty? K endokrinologovi som objednaná až o 3 týždne, bojím sa, že je to dosť neskoro. Nemôže to dovtedy ohroziť plod?? Ďakujem pekne za odpoveď. Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, hladina TSH je skutečně nízká, ale neuvádíte v tomto dotazu hladinu fT4, která je důležitá... Celá odpověď


Trávení Fana 8.6.2017

Dobrý den chtěl bych se zeptat po delších problémech ze žalukem,střevy a klouby mě bylo udělán odběr krve kde se zjistilo že je pozitivní Anti H.pyroli Elisa IgA 1,512 IP pozitivní a Yersinia sp. IgA pozitivní Yersinia sp. IgG pozitvní Je potřeba přelečit antibiotiky? Děkuji Fana. Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, jenom z těchto parametrů nezle říct, jestli probíhá akutní infekce Helicobacter pylori a jenom... Celá odpověď

Reklama

Anti alergické prášky (konkrétně Aerius) vysoušejí sliznice?

Vnitřní lékařství m 5.4.2017

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li anti alergické prášky (konkrétně Aerius) vysoušejí sliznice. Není mi to příjemné řešit s alergologem, ale mám pocit, že teď nejsem tak dole tak vlhká a četla jsem tohle, může to být příčinnou? Děkuji. Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, mezi nežádoucí účinky léčby lékem Aerius vyskytující se často, u 1 z 10-ti pacientů je nevolnost... Celá odpověď

Elevace antiTPO v těhotenství

Endokrinologie Marie 20.3.2017

Hezký den, jsem v 8.týdnu těhotenství, ve výsledcích krve mám hodnotu Anti TPO větší 1300, ostatní výsledky hormonů jsou v pořádku. Mám se obávat, může mít tato hodnota negativní vliv na miminko?Nebo to může být způsobeno těhotenstvím? Žádné léky neberu. Chodím jen pravidelně na ultrazvuk kvůli uzlíku... Zobrazit více

MUDr. Jan Diviš
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Diviš

Dobrý den, zvýšený anti TPO ukazuje na autoimunitní zánět štítné žlázy. Přítomnost autoprotilátek v... Celá odpověď

Anti-TG

Endokrinologie Lenka 3.1.2017

Lékařka mě jen upozornila na anti TG-234. A nic víc! Co to, prosím, znamená ??!! Necítím se dobře,jsem stále ve stresu, a hrozně unavená! Zobrazit více

MUDr. Renata Šimjáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Renata Šimjáková

Dobrý den Lenko, a proč Vám paní doktroka nabírala zrovna anti TG? Vyšetření prováděla Vaše praktická... Celá odpověď

AntiTPO

Endokrinologie Markéta 29.11.2016

Dobrý den, ráda bych se zeptala na mé vyšetření: S anti - TPO 103 /U/ml/, lékař mi řekl, že je to štítná žláza a že to má každý. Ráda bych věděla, zda je to v normě a nebo se mám obrátit na některého lékaře, popř. kterého(interní?). Co jsem se tak nějak dočetla, zřejmě v tom hrají hormony. Je to 2... Zobrazit více

mjr. MUDr. Denisa Gottvaldová
Odpovídá lékař:

mjr. MUDr. Denisa Gottvaldová

Dobrý den, antiTPO je pouze 1 parametr z 6 základních, které se hodnotí při onemocnění štítné žlázy.... Celá odpověď

Pozitivni antigen HLA-B27

Imunita Denisa 30.10.2016

Dobry den-mam 24let, mam pozitivni antigen HLA-B27, MR beder - lehka spondylartroza, meziobrat.disk L5/S1 lehce snizen, drobna medialni prptruse L5/S1 (3mm) bez patrneho utlaku korenu, lehka osteochondroza L5/S1, kl.sterbiny hranicni ci lehce uzsi oboustrane Na dokumentaci uveden zaver - susp.incip.lehke... Zobrazit více

MUDr. Lada Novotná
Odpovídá lékař:

MUDr. Lada Novotná

Dobrý den Deniso, děkuji Vám za Váš dotaz. Ráda bych Vám na Váš dotaz odpověděla konkrétněji, ale nikdy... Celá odpověď

pavouk sklípkan

Kousnutí pavoukem

První pomoc 30.8.2011

Kousnutí jedovatým pavoukem většinou není životu nebezpečné. Přesto vyhledejte okamžitou...

červený list břečťanu

Láska prochází srdcem

Článek 4.5.2010

Možná vás už někdy napadlo, proč srdce zobrazované jako symbol lásky se tak diametrálně...

Obřízka ve starém Egyptě

Článek 18.1.2010

Obecně se přijímá názor, že důvody mužské obřízky byly hygienické (s cílem vyhnout se...

Muž,žena,láska,smutek,pár

Zamyšlení nad smyslem erekce

Článek 18.1.2010

V některých případech je erekce - či spíše křečovitá snaha o její dosažení a udržení...

Tetování

Bechtěrev je, když.....

Článek 19.10.2009

Bechtěrevova choroba je chronické, celoživotní onemocnění. Jeho příznaky se tedy postupně...

Zfetovaná dívka

Přenos hepatitidy typu C

Článek 6.9.2008

První zprávy o objevu hepatitidy C jsou teprve z roku 1989. Infekčním agens tohoto onemocnění...

prostata

BHP není karcinom

Článek 17.7.2008

Uvědomte si potencionální vážnost Vašeho onemocnění. Nedoporučuji jej podcenit. Pokud...

Reklama